JADRANSKI DERBI Policija u vozilu pronašla 9 ručno izrađenih palica za nanošenje ozljeda

Ponedjeljak, 18. veljače 2019. 13:51 Napisao/la  SC
JADRANSKI DERBI Policija u vozilu pronašla 9 ručno izrađenih palica za nanošenje ozljeda
Foto: www.dalmatinskiportal.hr

 

Prema pisanju portala dalmatinskiportal.hr, policija je na povratku iz Rijeke u jednom kombiju s pripadnicima Torcide pronašla zavidan arsenal hladnog oružja.

Premetačina je obavljena kada se kombi s navijačima pokušao izdvojiti iz kolone koja se iz Rijeka prema Splitu vozila pod policijskom pratnjom.

- Primijetili su namjerno razdvajanje kolone, te kako jedno kombi vozilo pokušava izmaći policijskom nadzoru i izaći s autoceste u smjeru Šibenika. Tijekom vožnje autocestom na vozilu su gašena svjetla, naglo je mijenjana brzina vozila i uočeno je kako vozač želi izbjeći nadzor policije nakon čega je vozilo zaustavljeno. Uz vozača u kombiju se nalazilo još dvanaest osoba. Obavljenim vizualnim pregledom utvrđeno je da se u vozilu nalaze predmeti pogodni za napad i pirotehnička sredstva radi čega je kombi prepraćen u prostor pod policijskim nadzorom gdje je u sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena pretraga vozila u kojem je pronađeno 9 ručno izrađenih palica napravljenih za napad i nanošenje ozljeda, 6 pirotehničkih sredstava i dvije marame za prikrivanje identiteta, prenosi dalmatinskiportal.hr priopćenje splitske policije.

Policija je privela 28-godišnjaka koji je vlasnik vozila.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.