ZVUČNI TRANSFER

Ivo Grbić u potpisao za Atletico

Četvrtak, 20. kolovoza 2020. 21:44 Napisao/la  SC

Doveli ga kao budućnost kluba

Ivo Grbić u potpisao za Atletico

Ivo Grbić potpisao je za Atletico Madrid, sada već bivši 24-godišnji vratar Lokomotive ostvario jedan od najzvučnijih transfera HNL-a uopće.

Transferi u velike europske klubove pretežito su rezervirani za igrače Dinama, ni jedan vratar iz HNL-a nije otišao u veći klub.

Dovoljno je podsjetiti da Atletico ima najboljega vratara na svijetu, Slovenca Jana Oblaka.

- Doveli su me kao budućnost kluba i vjerujem da ću biti uz Oblaka u konkurenciji za utakmice. Svjestan sam da je Oblak prvi golman i da ja moram još učiti, ali u sezoni je 60 utakmica i nadam se da ću dobiti pokoju priliku dokazati da nisu pogriješili što su me doveli, kaže Grbić.

Momčad Atletica je nedavno završila sezonu u Ligi prvaka, Grbić nije imao priliku upoznati suigrače:

- Sportski direktor mi je kazao da su me dugo pratili i da su se raspitivali kod Šime Vrsaljka i Nikole Kalinića, i da su mu obojica rekli samo lijepe stvari o meni. Čuli smo se kratko porukama, čestitali su mi a ja sam im zahvalio na podršci. Ne poznajemo se, ali imamo nekoliko zajedničkih prijatelja i siguran sam da će mi pomoći u prilagodbi na grad i na momčad, kazao je između ostalog Grbić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.