POTPISAO UGOVOR

Ivan Močinić postao novi igrač Šibenika

Četvrtak, 22. travnja 2021. 11:24 Napisao/la  SC
Ivan Močinić
Ivan Močinić Foto: HNK ŠIbenik

Riječanin Ivan Močinić novi je igrač Šibenika, obnavio je klub na svojim stranicama.

Močinić je potpisao ugovor na dvije godine.

U objavi kluba stoji sljedeće:

Močinić je karijeru započeo u HNK Rijeci, gdje je iz omladinskih selekcija prešao u seniore. Za Rijeku je u pet godina skupio 140 nastupa i 5 golova te 6 asistencija. Za Rijeku je 10 puta igrao u Europskoj ligi. Može se pohvaliti i s dva naslova koje je osvojio s ovim klubom, a to su naslov prvaka kupa Hrvatske i naslov prvaka Hrvatske. 2016. godine otišao je u bečki Rapid, za koji je upisao 24 nastupa. Početkom prošle sezone pridružio se Istri, a prije dolaska u Šibenik bio je i član slovenske Olimpije za koju je skupio 6 nastupa.

Bivši hrvatski reprezentativac ne krije zadovoljstvo potpisom ugovora: „Sretan sam što sam se priključio momčadi i postao igračem HNK Šibenika. Ne mogu obećavati brda i doline, jedino mi je obaveza da svakim treningom i utakmicom pomognem ekipi u dostizanju ciljeva i isto tako da se odužim ljudima u klubu na ukazanom povjerenju. Zahvaljujem se stručnom stožeru i ekipi što su mi olakšali prve dane u novoj sredini i nadam se da ćemo zajedno ubuduće imati razloga za veselje“.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.