Ivan Meštrović: Viktor Orban bi mogao ovo ljeto doći u Osijek na neku europsku utakmicu

Utorak, 01. svibnja 2018. 16:59 Napisao/la  SC
Viktor Orban
Viktor Orban

Ivan Meštrović vodi Osijek mađarskim kapitalom iza kojega stoji premijer Viktor Orban:

- Orban bi mogao ovo ljeto doći u Osijek na neku europsku utakmicu. Došao bi i lani, ali je bio u kampanji jer su nedavno bili izbori. Ovo je doista raritet. Zamislite samo da vlada Austrije ili Italije ulaže u Hrvatsku kao što je to napravila Mađarska. Jedna zemlja iz Europske unije ulaže u drugu zemlju iz Europske unije, kaže predsjednik Uprave Osijeka za 24sata.

Osijek je prvi hrvatski klub koji će dobiti novi reprezentativni stadion:

- Gradnja je već počela, planirano je da sve bude gotovo 2020. godine, a ja se nadam i vjerujem do kraja 2019. godine. Nema nikakve šanse da se stadion ne izgradi, to mogu obećati. Teže je napraviti stadion i kamp nego osvojiti naslov prvaka. Imamo velike planove, ali idemo korak po korak, naglašava Meštrović i ponavlja da je Zoran Zekić dugoročno rješenje:

- Ja nisam tipičan predsjednik kluba u Hrvatskoj. Govorilo se o smjeni našeg trenera Zorana Zekića, ali njega neizmjerno cijenim. Želim da on bude naš Alex Ferguson, čak ne i sir Alex, već Guy Roux! Da nam bude trener više od 40 godina. Zašto bih smjenjivao trenera nakon dva-tri slabija rezultata?! Pa on je napravio velike stvari za Osijek, zaključuje Meštrović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.