POSLUŠAJTE ĆIRU BLAŽEVIĆA

Peraiću, što si nam Vučemilovića uvalio?!

Četvrtak, 04. travnja 2013. 15:53 Napisao/la  SC

- Ništa se ne ostavlja slučaju. J... ti hrvatski nogomet, strašno, objasnio je trener Zagreba

Najveću pažnju u 26. kolu MAXtv Prve lige privlači zagrebački derbi. Nogometaši Zagreba predvođeni legendarnim Ćirom Blaževićem pokušat će opet iznenaditi "velikog brata" iz Maksimira. Pjesnicima i dalje gori pod nogama, u grčevitoj su borbi za prvoligaški ostanak...

- Logično je da je ova utakmica izazvala veliki interes. Dinamo ima izuzetno atraktivan sastav i veliki je favorit. Velika koncentacija kvalitete je u Maksimiru. Mi se trudimo naći soluciju kako iznenaditi tako jaku momčad. No, nemojte se zavaravat kako mi idemo s "bijelom zastavom". Mi ćemo napraviti sve, čak i nadljudske napore kako bi ostali neporaženi, objasnio je na konferenciji za novinare trener Zagreba Ćiro Blažević, koji je ove sezone u Kranjčevićevoj već iznenadio modre. 

- Zadnji puta smo imali dosta sreće. To treba priznati. Nažalost, ovaj put Mitrović, Štrok i Abdurahimi ne mogu igrati. Prva dvojica zbog ozljede, treći zbog tri žuta kartona. Želja je ostati neporaženi. To bi bio uspjeh ravan pobjedi. Nezna se odakle prijeti veća opasnost. No, znao sam Dinama pobjeđivati i sa slabijim momčadima od Zagreba. Jedno je sigurno, neće nas potcijeniti jer su nas zadnji puta potcijenili. Mislim da igrače ne treba dodatno motivirati za ovaj dvoboj, nastavio je Ćiro, koji je potom komentirao činjenicu kako će im pravdu opet dijeliti osječki sudac Ante Vučemilović.

- Ma nevjerojatno. Kako ću imati ugodna iskustva. Čovjek me unakazio u Rijeci u prvom mandatu sa Zagrebom. Evidentno da ga je netko upozorio, pretpostavljam onaj kontrolor. Nisu mogli goreg suca postaviti. Ima tako čestitih sudaca, nekompromitiranih. Ma, bolje da ništa ne govorim jer će me opet tužiti. Ništa se ne ostavlja slučaju. J... ti hrvatski nogomet, strašno. To traje 10, 15 godina, zaključio je Ćiro i odmah zbog nervoze zapalio cigaretu.

Malo zatim zatražio je od prisutnih broj mobitela od povjerenika za suđenje Ivana Peraića i odmah ga nazvao pred okupljenim mnoštvom:

- Giovani... reci sine moj, što će reći da si mi Vučemilovića uvalio? Po kojem kriteriju? Imali smo već s njime problema u Zaprešiću ove sezone. Jel te netko nagovarao da njega staviš? Ja imam lijepa iskustva s tobom, ali bojim se da te netko nagovorio. Ja te molim, zovni ga i upozori ga, završio je razgovor Ćiro.

Miroslava Ćiru Blaževića možete poslušati u datoteci koju možete preuzeti u prilogu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.