ĆIRO BLAŽEVIĆ PORUČIO

Ne možemo se mi nositi s Dinamom

Petak, 05. travnja 2013. 22:13 Napisao/la  SC

Tijekom cijele utakmice bila je evidentna razlika u klasi između njih i nas, kaže Ćiro Blažević

Miroslav Blažević nije imao razloga žaliti nakon poraza (0:3) od Dinama budući da Zagreb ni po čemu nije bio dorastao protivnik:

- Ma kako se mi možemo nositi s Dinamom kada oni u svojoj momčadi imaju jednog Sammira. Oduševio me. Za njega nismo imali nikakvih rješenja. Poigravao se s nama, a ostao sam zapanjen njegovom startnom brzinom i idejom. I da nismo primili pogotke iz prekida, on bi opet, kao kod prvoga gola prošao jednog ili dvojicu mojih igrača i onda sam zabio, rekao je Ćiro.

Zagreb do odmora nije primio pogodak jer Dinamo nije igrao na očekivanoj razini:

- Prvi dio smo se dobro i pametno postavili i nismo imali nikakve razloge za promjene. No, tijekom cijele utakmice bila je evidentna razlika u klasi između njih i nas. Ne treba sada tražiti uzroke poraza jer Dinamo je toliko kvalitetniji od Zagreba. I to je realnost, zaključuje Ćiro.

- Početkom utakmice moji su igrači imali previše solo-dionica, a tako se ne može igrati protiv toliko defanzivne i čvrste momčadi . Na poluvremenu smo izvršili određene rotacije, promijenili sustav igre, a posebno bih pohvalio igrače s klupe koji su svojim ulaskom donijeli pravi impuls. Na vrijeme smo otvorili domaćina, a sve ostalo je bila čista rutina. U nastavku sezone će svi igrači s klupe dobiti prigodu jer mi do ljeta moramo znati na koga možemo, a na koga ne možemo računati iduće sezone, kazao je trener Dinama Krunoslav Jurčić

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.