ZORAN ZEKIĆ

Treba vidjeti ima li smisla moj ostanak

Nedjelja, 08. travnja 2018. 15:34 Napisao/la  SC

Nema smisla zabijati glavu u pijesak

Zoran Zekić
Zoran Zekić

 Iako je Osijek protiv Rudeša doživio tek četvrti poraz u HNL-u, igra osječke momčadi u posljednjem razdoblju sve više zabrinjava svih, a ponajviše trenera Zorana Zekića.

- Rudeš je zasluženo dobio, izgledali su kao momčad koja se za nešto bori, a mi uopće nismo izgledali kao momčad već kao skupina raspuštenih balavaca! Činjenica je da ne izgledamo nikako i sada postoje dvije mogućnosti. Prva je da svi u klubu sjednemo i vidimo kako ćemo dalje što se tiče smjera momčadi, a druga da vidimo ima li smisla moj ostanak. Nema smisla zabijati glavu u pijesak, potencirat ću razgovor s čelnicima, kazao je Zekić.

Inače, oko kluba se stvara negativna atmosfera, navijači su već zazivali Zekićevu smjenu s tribina, a glavni igrači (Ejupi, Lopa, Bočkaj...) igraju sve slabije kako sezona odmiče.

Nešto se mora promijeniti.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.