Zoran Zekić: Prilika se igraču daje kad je spreman, forsiranje nikom ne donosi dobro

Petak, 05. svibnja 2023. 14:42 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić

Zoran Zekić na svoj je način najavio subotnji dvoboj protiv Gorice (17 sati)-

- Ozbiljna momčad, ne djeluju kao da su pod pritiskom, igraju vrlo jednostavno i disciplinirano, s jasnom idejom, stvaraju velik broj šansi, zaista su za sve pohvale. Svi su ih otpisali, a oni su pronašli nekakvu snagu, rekao je Zoran Zekić, trener Slaven Belupa, koji se domaćim porazom od Rijeke vjerojatno oprostio od borbe za Europu ove sezone.

- Idemo to odraditi, ružna riječ koju često spominjemo u posljednje vrijeme, idemo odigrati muški. Patimo se kod golova, možda je sada vrijeme da to sve probijemo. Svatko tko nešto želi, osjeća nekakav pritisak. To je adrenalin koji te nosi, to imaš u sebi. Možemo li imati drugačiji Slaven? Ove godine imamo tri ozbiljna igrača za nekakve transfere, još uvijek smo u borbi za Europu, volio bih da imamo deset mladih, ali to je nemoguće. Nisam to znao napraviti ove godine, nadam se da će netko iza mene to znati napraviti. Uz sav trud nisam uspio izgurati više igrača, nadam se da će netko nakon mene to znati, dodao je Zekić, pa zaključio:

- Ružno je kada se na takav način počne pričati o mladom igraču, forsiranje nikom ne donosi dobro. To je kao da mene sad pošalju u ring s MMA borcem, malo sam se zapustio, malo bih se zapuhao, mislim da bih izdržao dvije sekunde. Prilika se čovjeku daje kada je spreman, kada mu daš priliku a da to nije pravi trenutak, onda to ne ode na pravi način. Ja nisam ulogu sportskog direktora uzeo da bih nekog kao ja prodavao, s  novcem znam kad odem u dućan i kada mi netko kaže koliko košta, a i tada pogriješim. Uključeni su neki novi ljudi oko tih stvari, vjerujem da će se to i materijalizirati.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.