Zoran Zekić: Isključivo me zanima susret s Rijekom, nakon stanke izgledat ćemo još bolje

Utorak, 10. studenog 2015. 11:25 Napisao/la  SC

Posljednjih mjesec dana smo se evidentno popravili u svim segmentima, kaže trener Osijeka

Nakon pobjede protiv Hajduka u Gradskom vrtu u punom bolje ozračju počinju pripreme za domaću utakmicu protiv vodeće Rijeke. Nakon Rijeke u Gradski vrt dolazi i Dinamo:

- Posljednjih mjesec dana smo se evidentno popravili u svim segmentima, a očekujem i nastavak te uzlazne putanje. Još samo da nas ponekad i sreća pomazi. Dosad nam je uglavnom okretala leđa. Raspored je na prvi pogled neugodan, ali pruža određene mogućnosti. Nije važno s kim ćemo igrati, nego kako ćemo igrati. Razinu agresivnosti i taktičke discipline koju smo imali protiv Hajduka moramo ponavljati u svakom susretu. Kad je završnica jeseni u pitanju, mene u ovom trenutku isključivo zanima susret s Rijekom, sve drugo je još predaleko. Dobro će nam doći još malo vremena za dodatno dotjerivanje igre. Zadovoljan sam kako je momčad prihvatila neke zahtjeve i to mi daje nadu da ćemo nakon stanke izgledati još bolje, kaže trener Osijeka Zoran Zekić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.