Zoran Zekić: Ako se nogomet igra samo zbog nečijeg interesa, onda neka oni igraju sami protiv sebe

Nedjelja, 13. prosinca 2015. 20:26 Napisao/la  SC

Mi smo izašli na teren u drugom dijelu i vratili se u svlačionice kada smo vidjeli takvu maglu, kaže Zoran Mamić


Dinamo je pobijedio (1:0) Osijek u utakmici koja se igrala na granici regularnosti budući da je gusta magla nadvila teren:

- Teško mi je pričati o nogometu, nakon ovakve sramote koja ne koristi nikome. Ionako je malo ljudi na tribinama, ne znam stvarno kome to treba i za koga se taj nogomet igra. Ako se igra samo zbog nečijeg interes, onda neka oni igraju sami protiv sebe. Ja s centra apsolutno ništa nisam vidio. Nisam vidio niti suprotnu liniju pa kako je onda sudac mogao vidjeti je li zaleđe ili nije? Moj igrač mi se kune da je bio penal, da su ga povlačili s dvije ruke. Ali kako to provjeriti kada to ni kamere nisu snimile, kaže trener Osijeka Zoran Zekić.

- Mi smo izašli na teren u drugom dijelu i vratili se u svlačionice kada smo vidjeli takvu maglu. Potom su suci izašli na teren, s centra su vidjeli oba dva gola i odlučili da se utakmica nastavlja. Čestitam momčadi na vrijednoj pobjedi i nova tri boda. U prvom dijelu smo pokušali s viškom veznih igrača napraviti prevagu. Znali smo da su čvrsti, pokazali su to već ove sezone i protiv nas im je dobro išlo, ali na našu sreću Pjaca je u solo akciji zabio prekrasan gol i donio nam pobjedu, rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.