Zoran Vulić, uoči Cibalije: Moramo zaboraviti što nam se dogodilo na gostovanju u Vinkovcima

Subota, 30. ožujka 2013. 09:53 Napisao/la  I. J.

- Za nas niti jedna iduća utakmica neće biti lagana. Naime, ili se borimo s momčadi koji su naši izravni konkurenti za plasman u Europsku ligu ili pak s ekipama koje se grčevito bore za prvoligaški ostanak, kaže trener Splita

Za subotnji ogled s Cibalijom trener RNK-a Split Zoran Vulić ne može računati na Barabana koji ima tri žuta kartona, te na ozlijeđenog Bellea.

- Zbog kišovitog vremena nismo gotovo odradili pravi trening na glavnom travnjaku i to nam je veliki hendikep. Ne možemo računati na Barabana koji ima tri žuta kartona te Bellea kojeg muči ozljeda zadnje lože. Postoji neke dvojbe oko početne jedanaestorice, konačnu odluku ću donijeti pred početak utakmice, kazao je Zoran Vulić.

"Crveni" traže put do plasmana u Europsku ligu.

- Za nas niti jedna iduća utakmica neće biti lagana. Naime, ili se borimo s momčadi koji su naši izravni konkurenti za plasman u Europsku ligu ili pak s ekipama koje se grčevito bore za prvoligaški ostanak. Čeka nas teška, zahtjevna utakmici protiv Cibalije, zna se što nam se dogodilo na gostovanju u Vinkovcima. To svi zajedno trebamo zaboraviti. Maksimalno respektiramo današnjeg protivnika, u svojim redovima imaju nekoliko iskusnih igrača mislim tu prije svega na Bartolovića kojem sam bio trener dok je nosio dres Hajduka, te Franu Vitaića o kojem ne treba trošiti riječi, ali isto tako i niz mladih kvalitetnih igrača, dodao je trener Splita.

Što očekujete od svoje momčadi.

- Prije svega agresivnost od prve minute jer ako tako uđemo u utakmicu možemo se nadati pobjedi, zaključio je zoran Vulić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.