Zoran Vulić: Zadarska momčad sastavljena je od igrača Rijeke i Hajduka, nisu to bezveznjaci!

Utorak, 03. ožujka 2015. 16:02 Napisao/la  I. J.

Štimac će ubaciti svježe igrače na blatnjav teren i to im može biti prednost, kaže trener Splita

Nogometaši Splita u srijedu od 17 sati igraju uzvratnu utakmicu četvrtfinala Kupa protiv Zadra. Nakon što su u prvoj utakmici ostvarili prednost od 1:0, na Stanovima će 'crveni' tražiti prolaz u polufinale ovog natjecanja. Uoči ove važne utakmice trener Splita Zoran Vulić prokomentirao je izjavu trenera Zadra Igora Štimca kako će nastupiti s drugom postavom.

- Njegova najava nije pila naopako nego 82 pile naopako. Ispada kako će ti momci izaći na teren izgubiti. Međutim, bez obzira s kime oni budu igrali u početnom sastavu, mi ćemo se postaviti kao da igramo protiv njihove najbolje momčadi. Idemo u Zadar zabiti gol i tako proći u polufinale koje nam toliko znači - započeo je Vulić.

Zadar je ovog vikenda dobro namučio Hajduk koji je jedva izvukao remi na Poljudu.

- Oni su momčad sastavljena od igrača Hajduka i Rijeke, nisu to kao što se želi prikazati nekakvi bezveznjaci. Imaju drukčiju momčad nego prvi dio i ekipa su koja svakome može zagorčati život. Primjerice, ako ne igra Pešić igra Mujan, sve su to kvalitetni igrači. Štimac će ubaciti svježe igrače na blatnjav teren i to im može biti prednost, a mi smo se potrošili u Zagrebu protiv Dinama, i psihički i fizički. Nama puno znači ovaj susret, prije svega našim obiteljima, a zatim i klubu, smatra Vulić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.