Zoran Vulić, trener Splita: Sramota je što tako dugo nikoga nisam pobijedio

Subota, 07. ožujka 2015. 13:06 Napisao/la  Ivan Jelić

Park mladeži (17): Split - Slaven Belupo. Uistinu se ne sjećam kada nisam ostvario pobjedu u četiri utakmice u nizu, malo mi je neugodno zbog toga, kaže Vulić


U najavi nastavka prvenstvene utrke u Parku mladeži svi su odreda bili optimistički raspoloženi, očekivali su borbu za Europu, no rezultati koje su ostvarili doveli su ih među momčadi koje se bore za goli prvoligaški život. Posljednju pobjedu u prvenstvu "crveni" su ostvarili prošle godine, kada su na svom travnjaku svladali Osijek rezultatom 3:0 (18. listopada 2014. godine u 12. kolu). Danas (17) igraju protiv Slavena Belupa, koji ima bod više na svom kontu:

- Želimo prekinuti neugodni niz bez pobjede. Trener sam u svom gradu, nisam dugo dobio što je sramota i za mene. Uistinu se ne sjećam kada nisam ostvario pobjedu u četiri utakmice u nizu. Malo mi je neugodno zbog toga. Za nas je svaka utakmica do kraja prvenstva malo finale, a Belupo je sasvim druga momčad u odnosu na početku sezone. Igraju dobar nogomet, na Poljudu u dvoboju s Hajdukom iskazali su svoju kvalitetu i bili blizu osvajanja jednog boda, kaže Zoran Vulić.

Vulić ne može računati na ozljeđene Roga, Blagojevića i Woona:

- Veći problem od toga da ne možemo računati na Roga, Blagojevića i Woona je činjenica da zbog orkanske bure nismo mogli vježbati na travnjaku. Osim toga zbog poplavljenog terena u Stanovima odgođena je uzvratna Kup utakmica protiv Zadra. Današnje vremenske prilike ne smiju biti nikakav alibij, zanima nas samo pobjeda, zaključio je Vulić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.