Zoran Vulić: Dinamo dolazi u nezgodnom trenutku, nemamo rotaciju kao oni ili Rijeka

Petak, 01. svibnja 2015. 20:01 Napisao/la  Ivan Jelić

To će biti sasvim drugačija utakmica, finale je veličanstveno, bez obzira radi li se o Torcida kupu ili finalu Kutije šibica, kaže Vulić o finalu Kupa protiv Dinama

Split u subotu od 19 sati na Parku mladeži igra protiv Dinama u susretu 32. kola MaxTV 1.HNL. Zagrepčani su neporaženi ove godine:

- Vidjet ćemo što će se dogoditi, Dinamo je naša najbolja momčad. Nisu bezveze neporaženi, ali u nogometu postoji zakon velikih brojeva. Ne znam koliko utakmica nisam izgubio u Rijeci pa sad jesam, tako da su tradicije tu kako bi se rušile, a mi ćemo učinit ćemo sve da to i učinimo. Broj igrača koji imamo se stalno smanjuje i to je najveći problem u ovom trenutku. Protiv Rijeke nismo imali cijelu lijevu, sada nemamo desnu stranu. Neće moći Ibriks, Radotić i Galović, koji je mogao to odigrati. Treba zahvaliti momcima koji su s jednim treningom odigrali utakmicu u Rijeci, Roce, Glavina, bez obzira što je dao auto gol nemam mu pravo reći ništa, tako i Erceg. S te strane moram biti ponosan na te momke, kaže trener Splita Zoran Vulić.

Kako misli do uspjeha protiv neporaženog Dinama?

- Recept je uvijek igrač, on je taj koji pravi razliku na terenu. Nama je nezgodno što nam dolaze u vrijeme kada imamo šest utakmica u dva tjedna, nemamo rotaciju kao oni ili Rijeka. Naglašavam kako ih respektiramo maksimalno, ali ih se ne bojimo.

Isti protivnici će se sresti i u finalu Kupa 20. svibnja na Maksimiru?

- To će biti sasvim drugačija utakmica, finale je veličanstveno, bez obzira radi li se o Torcida kupu ili finalu Kutije šibica, a pogotovo o finalu Hrvatskog kupa. Nadam se kako ćemo nakon te utakmice pričati o povijesnom uspjehu kluba, zaključio je Vulić.


Sastav: Zagorac, Majstorović, Barbarić, Vrgoč, Bagarić, Blagojević, Mršić, Erceg, Vidović, Woon, Cikalleshi.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.