Zoran Mamić, trener Dinama: Nisam nezadovoljan našom igrom!

Ponedjeljak, 20. srpnja 2015. 08:34 Napisao/la  SC

Svakako ima više stvari s kojima sam zadovoljan nego što nisam, smatra Mamić

Trener Dinama Zoran Mamić ne vidi problem u čijenici da momčad nije pobijedila treću utakmicu zaredom, i Osijek je uspio odigrati neodlučeno (1:1) protiv prvaka.

- Želio bih čestitati Osijeku na dobroj igri i zasluženom bodu. Već treću utakmicu zaredom nakon prvog udarca smo u minusu, a po ovako teškom vremenu i uz motiviranog protivnika nije se lako vratiti. Ipak, brzo smo izjednačili, stvorili pet-šest prilika i pogodio čak tri vratnice; očito smo se negdje i zamjerili sreći. Ovakve utakmice se često i gube pa je tako i Osijek na kraju imao priliku, ali je Eduardo obranio. Treća utakmica zaredom bez pobjede sigurno nije dobra za klub našeg renomea, ali ne možemo iz svoje kože. Moramo raditi i dati sve od sebe da bi u sljedećim utakmicama bili bolji. Nisam nezadovoljan našom igrom danas. Kažem, ima puno stvari u kojima moramo biti bolji, ali svakako ima više stvari s kojima sam zadovoljan nego što nisam, smatra Mamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.