ZORAN MAMIĆ PORUČUJE

Već mi je puna kapa nogometa!

Subota, 19. prosinca 2015. 23:27 Napisao/la  SC

Dinamo je odradio odličnu jesen. Prvi smo na prvenstvenoj ljestvici, igrali smo Ligu prvaka, kaže Mamić

Dinamo je pobjedom nad Interom osigurao novi naslov jesenskog prvaka, koji igrom nije oduševio u zadnjoj utakmici polusezone:

- Meni je najvažnije što smo pobijedili u ovoj utakmici, osvojili naslov jesenskog prvaka. I što Marko Pjaca nije ozbiljnije ozlijeđen. Tko je gledao utakmicu, vidio je kako je sve izgledalo, ali danas se neću baviti analizom utakmice. Iskreno, već mi je puna kapa nogometa. Dinamo je odradio odličnu jesen. Prvi smo na prvenstvenoj ljestvici, igrali smo Ligu prvaka, tu se predstavili u dobrom svjetlu. Još uvijek smo u živi u Kupu, a naši su juniori prezimili u Ligi prvaka. I evo, reprezentacija se plasirala na Europsko prenstvo. Sve me to čini prilično ponosnim, rekao je Zoran Mamić, koji je spomenuo planove:

- Naš je plan zadržati cijelu momčad, pojačati se sa dva-tri nova igrača. Tako se ekipirati, kako bi i na proljeće bili još snažniji. Vjerujem kako nikoga nećemo morati prodavati, jedino ako nas netko ne izuje iz cipela. Za sada smo imali samo jedno konkretnu ponudu, za Ivu Pinta, ali smo je odbili, rekao je Mamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.