Zlatko Kranjčar: Moram reći da napadači nisu bili na razini, nemamo egzekutora

Subota, 30. srpnja 2016. 00:02 Napisao/la  SC

 Odigrali smo dobru utakmicu, taktički izuzetno dobro, poštivali smo dogovor, igrali na visokom intenzitetu,  rekao je trener S. Belupa Željko Kopić 


Dinamo je u 3. kolu ostao je dva boda, a minuta je dijelila Slaven Belupo od pobjede. Benkovićevim pogotkom u 94. minuti Dinamo je uspio osvojiti bod (1:1):

- Nismo bili na visini koju sam očekivao. Moram reći da sam prije utakmice upozoravao da su ove utakmice opasne i bez obzira na to što smo odmarali neke igrače sam očekivao više od onih koji su igrali. Imali smo ritam igre, ali smo bili prespori što je Belupo odlično koristio te stvarao nam opasne situacije iz kontri. Rezultat je za nas, na kraju svega, ipak dobar jer smo zabili gol na samom kraju. Ipak, ukupno gledano ne mogu biti zadovoljan jer nismo bili na visini na kakvoj Dinamo treba biti. Moram reći da napadači nisu bili na razini. Od njih sam prvih tražio agresivnost… Iako, da je Fernandes zabio onog zicera s početka utakmice vjerojatno bismo gledali drugačiju utakmicu. Ponavljam, nemamo egzekutora, ali radimo na treningu upravo na tome i vjerujem da ćemo već sutra nakon analize biti bolji, rekao je trener Dinama Zlatko Kranjčar.

- Odigrali smo dobru utakmicu, taktički izuzetno dobro, poštivali smo dogovor, igrali na visokom intenzitetu. Uprvom dijelu imali smo dvije situacije da utakmicu prelomimo, dok nas je u drugom dijelu Dinamo natjerao na defenzivu. Teško je kada u zadnjim minutama primite gol, ali generalno sam zadovoljan dečkima i igrom. Želim Dinamu uspjeh u Europi, rekao je trener S. Belupa Željko Kopić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.