Željko Sopić: Zašto bih trebao dati neku izjavu, kada novinari znaju bolje od mene?

Nedjelja, 26. svibnja 2024. 18:26 Napisao/la  SC

U svakom odnosu postoji ugovor i mogućnost izlaska iz njega jedne i druge strane. Ja nemam problema s time. Imamo ugovor do 30. lipnja sljedeće godine, rekao je trener Rijeke

Željko Sopić
Željko Sopić Foto: HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke pobijedili su na Rujevici Slaven Belupo 4:0 u posljednjoj utakmici ove sezone, na konferenciji za novinare trener Rijeke morao je odgovoriti na pitanje je li mu ova utakmica ujedno bila i oproštajna od Rijeke.

- Ne znam. Vi znate više od mene. Zašto bih trebao dati neku izjavu, kada novinari znaju bolje od mene? Ne znam, otići ću za Zagreb pa ću pitati zagrebačke novinare budući da oni znaju sve, a ne znaju ništa. U svakom odnosu postoji ugovor i mogućnost izlaska iz njega jedne i druge strane. Ja nemam problema s time. Imamo ugovor do 30. lipnja sljedeće godine, a to što se piše, stalno se nešto piše, rekao je Željko Sopić, koji se na početku svog obraćanja novinarima osvrnuo na utakmicu protiv Slaven Belupa i zahvalio navijačima.

- I Slaven Belupo i mi smo bili bez dosta igrača, oni igrači koji su utakmicu počeli, profesionalno su je odradili, a drago mi je što smo priliku dali i našoj mladosti jer nam je rezultat to dopuštao. Zahvalio bih se navijačima, po dobrom i lošem vremenu, i kada je nedjeljni ručak, oni su odlazili na utakmice. U moje i u ime čitave momčadi skidam im kapu za sve što su dali. Bili su naš 12. igrač ove sezone, rekao je trener Rijeke, koij misli da je sezona bila uspješna.

- Napravit ćemo rekapitulaciju sezone, po meni je ona bila jako uspješna, a s druge strane uvijek se može bolje. Ne treba se zadovoljiti malim stvarima, na greškama se uči, svakim danm želimo biti sve bolji. Došao sam u nezgodnom trenutku za klub i ako ćemo gledati po konačnom rezultatu, nedostajalo nam je tri utakmice i 15 minuta za titulu prvaka. Ako gledamo izvedbu protiv Dinama, prva utakmica kada sam preuzeo klupu Rijeke bila je negledljiva Rijeka, neću reći da smo ih u zadnjim utakmicama držali u 25 metara jer bi to bilo ružno od mene, ali da smo imali više od igre, imali smo, rekao je Sopić.

Pripreme Rijeke započinju 20. lipnja, najavio je Željko Sopić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.