Željko Sopić: Nama ništa ne znači je li s druge strane Rijeka, Dinamo ili Manchester City

Subota, 22. travnja 2023. 10:33 Napisao/la  SC

Još jednom bih pohvalio trenera Jakirovića i njegov stručni stožer, koji je preobrazio Rijeku i doveo je u komotnu poziciju, kaže trener Gorice

Željko Sopić
Željko Sopić Foto: screenshot

Gorica je stekla mogućnost nakon utakmice protiv Rijeke prepustiti zadnje mjesto Šibeniku, koji je u petak doživio poraz od Lokomotive:

- Jedino je bitno da na kraju prvenstva budemo ispred Šibenika, manje je bitno tko će biti ispred u idućih šest kola. Svaka je utakmica bitna, u svaku moramo ući maksimalno i što prije pokušati ostvariti željeno, ali na kraju će se podvući crta ispod svega. Nadam se da ćemo mi biti iznad Šibenika. Utakmica protiv Rijeke neće biti ni manje, ni više zahtjevna nego što je bila prethodna ili što će biti iduća utakmica. Igramo još sedam utakmica do kraja sezone, u svaku ulazimo s istom željom da na kraju sezone završimo ispred Šibenika. Ne zna kome su bodovi više potrebni, izuzetno cijenim rad svoga prijatelja Jakirovića i sve što je napravio u Rijeci, ali u ovom trenutku bez obzira tko je bio na drugoj strani, mi se moramo skupiti, stati u istu liniju i pokušati sve da bodovi ostanu u Velikog Gorici. Neće biti lako, Rijeka ima potentnu momčad, dobro su posloženi, uzeli su najviše bodova u drugom dijelu sezone. Igramo kod kuće, uz podršku naših navijača siguran sam da rezultat neće izostati, kaže trener Gorice Željko Sopić.

- Rijeka je izuzetno brza u tranziciji, imaju Frigana kojega traži dosta klubova, između ostalih i Dinamo, imaju jako brza krila. Nije pametno isticati pojedince, jer rezultate donosi cijela momčad, a za igru je odgovoran stručni stožer. Još jednom bih pohvalio trenera Jakirovića i njegov stručni stožer, koji je preobrazio Rijeku i doveo je u komotnu poziciju u kojoj se sada nalazi. Ponavljam, nama ništa ne znači je li s druge strane Rijeka, Dinamo ili Manchester City, moramo pokušati sve da osvojimo bodove, poručuje Sopić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.