JADRANSKI DERBI NA POLJUDU Željko Sopić najavio gard koji krasi Rijeku, uoči utakmice Josip Brekalo i Ivan Perišić samo su fiktivna pojačanja Hajduka

Nedjelja, 28. siječnja 2024. 11:21 Napisao  I. V.

Za igrače Rijeke tajming transfera Josipa Brekala došao je kao naručen, euforija u Splitu dosegnula vrhunac

Željko Sopić najavio gard koji krasi Rijeku, uoči utakmice Josip Brekalo i Ivan Perišić samo su fiktivna pojačanja Hajduka

Nogometaši Rijeke danas na Poljudu igraju Jadranski derbi u neobičnom ozračju, transfer Josipa Brekala medijski je zasjenio derbi kola u kojemu međusobno igraju prva i druga momčad na ljestvici.

Tek što se u Splitu stišala euforija nakon dolaska Ivana Perišića, dolazak Josipa Brekala još je više uskovitlao nogometne strasti oko Hajduka, posebice zbog toga jer je došao igrač kojega nije mogao dovesti Dinamo.

Dva dana prije nego što je postalo jasno da Brekalo ne dolazi u Dinamo nego u Hajduk, trener Rijeke Željko Sopić rekao je sljedeće:

- Izaći ćemo pred puni Poljud i pokazati gard koji krasi Rijeku od početka sezone!

Ovdje treba podsjetiti da se s gardom koji je Rijeka pokazala u prvoj utakmici ove sezone na Poljudu, Sopić danas nema čemu dobrom nadati. Momčad Rijeke dvije energetski naslabije utakmice u prvom dijelu sezone u HNL-u odigrala je na Poljudu i Maksimiru.

Za igrače Rijeke tajming transfera Josipa Brekala došao je kao naručen, euforija je u Splitu dosegnula vrhunac, pretjerano emotivno pražnjenje najveći je protivnik sportaša.

U takvom ozračju najvažnije je sačuvati mentalnu stabilnost, što znači da će ishod današnje utakmice najviše ovisiti o psihološkoj pripremi.

Što se tiče kvalitete, na Poljudu od 17.45 sati počinje utakmica između podjednakih momčadi.

Uoči utakmice 20. kola Josip Brekalo i Ivan Perišić samo su fiktivna pojačanja Hajduka.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.