Željko Jovanović na Parku mladeži: Akcija daje rezultate, jer navijačke skupine surađuju!

Nedjelja, 03. studenog 2013. 22:14 Napisao/la  Ivan Jelić

U igri Rijeke se osjeti ritam igranja svaka tri, četiri dana, možda je to razlog zašto nisu odigrali malo bolje, kaže Jovanović

Ministar Željko Jovanović stigao je na drugo poluvrijeme utakmice u Parku mladeži:

- Uvijek sam za to da pobjedi bolji, Split je imao više šansi, pokazao je više i zasluženo je pobijedio. Rijeka je imala nekoliko šansi, posebno je u izglednoj prilici bio Benko početkom drugog dijela. Da je iskoristio priliku, vjerojatno bi susret krenuo u drugom smjeru. U igri Rijeke se osjeti ritam igranja svaka tri, četiri dana, možda je to razlog zašto nisu odigrali malo bolje, kaže Jovanović.

Zabrana dolaska gostujući navijača čini se da je ipak ostvarila cilj:

- Svaka akcija koja će osigurati da na stadionima bude mir i da se sportski navija, dobro je došla i treba je pozdraviti. Neki ovu akciju pomalo ismijavaju, ali ona daje rezultate, jer navijačke skupine surađuju i zasad se na stadionima sportski navija. Vjerujem da će tako ostati, zaključio je Jovanović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.