ZDRAVKO MAMIĆ UPOZORAVA

Ovakav Hajduk nije konkurentan Dinamu i Rijeci

Nedjelja, 13. srpnja 2014. 15:58 Napisao/la  SC

Riječani će u Dinamu dobiti i iskrenog partnera u snaženju nogometa, kaže Mamić


Zdravko Mamić još jednom se osvrnuo na stanje u hrvatskom nogometu ponudivši svoje viđenje situacije. Mamić je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju progovorio o mnogim temama, a u analizi nije zaobišao ni Rijeku.

O transferu Franka Andrijaševića iz Hajduka u Dinamo:

- Transfer Andrijaševića za nas je isključivo posao, a svaki posao donosi rizik. Hajduku smo platili 600 tisuća eura plus PDV. Kod nas još uvijek nije normalno ako u klub dođe Srbin, igrač Hajduka ili Rijeke. Mi smo Kranjčara pustili da ode u Hajduk, a imali smo bolje ponude. Smatrali smo da je interes HNL-a da ostane. Spreman sam sjesti s ljudima iz Hajduka i riješiti sve probleme i nesporazume. Ovakav Hajduk, koji nije konkurentan Dinamu i Rijeci, te je nemoćan u Europi je karcinom za ostale klubove, rekao je Zdravko Mamić.

O Rijeci

- U Rijeci ljude šute i rade svoj posao. Krivce za neuspjeh nisu tražili u Dinamu, Hajduku, HNS-u... Riječani će u Dinamu dobiti i iskrenog partnera u promicanju i snaženju hrvatskog nogometa. Rijeka je put za Hajduk, ali i ostale klubove.

O Superkupu:

- Odigrana je samo jedna utakmica umjesto predviđene dvije jer jednostavno nije bilo termina. Od iduće sezone opet će se igrati samo jedna utakmica.

O vrijeđanju s tribina:

- Poriv da dolazim na stadion je moja odgovornost prema Dinamu. Nemam dva života. Kada bi otišao iz kluba Dinamo bi završio kao Hajduk.

O odlasku Željka Jovanovića s ministarske funkcije:

- Bili smo izloženi velikim političkim pritiscima i stalnim kontrolama. Uvijek je utvrđeno da se u klubu radi sve po zakonu. Prema izjavama novog ministra izgleda da nema namjeru koristiti poziciju za rušenje Dinama. Prema ministru Jovanoviću nemam nikakvih emocija.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.