Zdravko Mamić čestitao Rijeci na osvajanju povijesnog naslova prvaka

Nedjelja, 21. svibnja 2017. 22:28 Napisao/la  SC

Rijeci još jednom od srca čestitam, te im želim da u najboljem svjetlu predstave hrvatski nogomet u kvalifikacijama za UEFA Ligu prvaka, napisao je Mamić u čestitci.

Zdravko Mamić već je imao pripremljenu čestitku za Riječane.

Očito ni on nije vjerovao da Rijeka može prokockati veliku priliku i kiksati protiv Cibalije. Razbijanjem Cibalije 4:0 Riječani su prekinuli 11-godišnju dominaciju Dinama.

Mamić, koji se "povukao" iz Dinama u ulogu "savjetnika", nedavno je izjavio kako je ponosan na uspjeh Rijeke jer je učenik nadmašio učitelja te se naklonio čelnim ljudima kluba s Rujevice.

Nakon što je Rijeka pobijedila Cibaliju i uoči derbija na Maksimiru osigurala naslov prvaka, Mamić se oglasio na Facebooku.

- Igračima, upravi na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, kao i treneru Matjažu Keku te njegovim suradnicima čestitam na osvajanju njihovog prvog, povijesnog naslova nogometnog prvaka Republike Hrvatske! Svjedoci smo da su njihova ulaganja, trud, vizija, rad i želja za napretkom posljednjih godina podigli kvalitetu hrvatskog klupskog nogometa, te su ove sezone nagrađeni fantastičnim uspjehom u nikada uzbudljivijoj završnici MAXtv Prve lige. Nadam se da će uzbudljivost i sve veća koncentracija kvalitetnih klubova u domaćem prvenstvu privući na stadione mlađe navijače, te potaknuti vladajuće strukture na intenzivnije ulaganje u sve lošiju infrastrukturu naših nogometnih klubova. Rijeci još jednom od srca čestitam, te im želim da u najboljem svjetlu predstave hrvatski nogomet u kvalifikacijama za UEFA Ligu prvaka, napisao je Mamić u čestitci.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.