Vulić kaže da je nogomet bio pošten, Leovac, Jugović i Vešović igraju u Koprivnici

Četvrtak, 30. travnja 2015. 11:23 Napisao/la  SC

Dobro smo se držali negdje do 70 minute, ali nogomet je bio pošten, pobijedila je ekipa koja bila bolja od samog početka, kazao je Vulić nakon utakmice na Kantridi


Trener Splita Zoran Vulić jasno je postavio dojagnozu stanja na terenu tijekom utakmice između Rijeke i Splita (2:0).


- Što reći nakon ovakve utakmice, mogu samo čestitati boljoj momčadi na zasluženoj pobjedi i osvajanju sva tri boda. Mi smo ovdje došli načeti, započeli smo s dva igrača koji su u posljednjih deset dana odradili samo dva treninga i to sve govori u kakvoj smo situaciji bili uoči ove utakmice. Dobro smo se držali negdje do 70 minute, ali nogomet je bio pošten, pobijedila je ekipa koja bila bolja od samog početka, kazao je Vulić nakon utakmice.

Matjaž Kek mogao je samo pohvaliti angažman svojih igrača koji su u prvom poluveremenu stvorili nekoliko izglednih prilika da bi tek pred kraj utakmice uspjeli postići pogodak.

- Čestitam svojim igračima jer su pobijedili jednu vrlo kvalitetnu momčad koja je vrlo opasna iz prekida i može svakome stvoriti probleme. Mi smo dobro rotirali protiv Istre, dobro smo istempirali ritam i mogu samo pohvaliti svoje igrače kako su reagirali u ovoj utakmici, kaže Kek koji je igračima da slobodno do petka.

Rijeka u ponedjeljak igrao u Koprivnici, u konkurenciju se vraćaju trojica igrača (Leovac, Jugović, Vešović) koji su dobili crvene kartone protiv Dinama.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.