Vukušić pogotkom u 89. minuti donio Hajduku bod u utakmici protiv Istre

Subota, 25. veljače 2012. 17:26 Napisao/la  I. V.

Hajduk - Istra 1:1. Od vodstva Istre domaći igrači igrali su pod pritiskom nezadovoljne publike, koji su opet prevareni najavama o jakom proljetnom Hajduku

Hajduk - Istra 1961 1:1

HAJDUK: Blažević, James, Andrić, Neretljak, Lima, Andrijašević, Gabrić (od 58. Vuković), Ozobić (od 58. Obšivač), An. Sharbini, Caktaš (od 82. Kukoč -), Vukušić.

ISTRA 1961: Prskalo, Sušić, Marić, Stranatić, H. Milić, Roce, V. Jerković (od 30. A. Pamić), Anđelković, Batarelo (od 88. Bačelić-Grgić), Križman, Belle.

Gradski stadion u Poljudu. Gledatelja 8000. Sudac Vlado Svilokos (Sisak).

Strijelci: 0:1 Križman (53), 1:1 Vukušić (89)

Nogometaši Hajduka i Istre podijelili su bodove (1:1) u utakmici 19. kola Max Prve HNL, koja se pred 8000 ljudi igrala na Poljudu. Istru je u vodstvo doveo Križman (53), a izjednačio je Vukušić pogotkom u 89. minuti.

Nogometaši Hajduka imali su prividnu inicijativu tijekom cijelog susreta, premda su njihova nastojanja da postignu pogodak imala nekakvog smisla samo prvih dvadesetak minuta. U tom razdoblju An. Sharbini stalno je stvarao višak na lijevom boku i time otvaramo mogućnosti za pogotke svojim suigračima. Početna inicijativa doaćina brzo je splasnul, obrana Istre počela je djelovati čvrsto i igrači Hajduka viši nisu izravno prijetili vrataru Prskalu.

Od vodstva Istre domaći igrači igrali su pod pritiskom nezadovoljne publike, koji su opet prevareni najavama o jakom proljetnom Hajduku. Vukušićev pogodak u samoj završnici malo je primirio tenzije, Hajduk nije izgubio utakmicu ali ovakva igra defitivno ne služi na čast klubu kojemu prema tradiciji pripada važna uloga u domaćem prenstvu.

Standings provided by Sofascore