VRHUNAC FARSE Amer Gojak: Lokomotiva uvijek ide sto posto protiv nas!

Subota, 15. travnja 2017. 10:32 Napisao/la  SC

Stariji i iskusniji igrači Dinama klone se izjava nakon utakmica protiv Lokomotive, mlađima se omakne poneka izjava koja izaziva podsmjeh

Igrači Dinama bili su vrlo zadovoljni nakon pobjede (2:1) protiv Lokomotive. I morali su biti s obzirom kako su igrali!

Pobijedili su pogocima iz dvaju opravdano dosuđenih kaznenih udaraca od kojih je drugi izgledao kao Kolingerova uskršnja čestitka, nepotrebno potezanje rukom odlučilo je utakmicu.

Stariji i iskusniji igrači Dinama klone se izjava nakon utakmica protiv Lokomotive, mlađima se omakne poneka izjava koja izaziva podsmjeh:

- Teška je to bila utakmica, Lokomotiva uvijek ide sto posto protiv nas, rekao je Amer Gojak.

- Znali smo da će biti teška utakmica od početka jer Lokomotiva je protivnik koji konstantno želi dati sve od sebe. Ušli su agresivno u utakmicu, kasnije smo dobro reagirali nakon primljenog gola i na kraju dobili kvalitetom, kazao je Borna Sosa, koji je prošle sezone u dresu Lokomotive "davao sve od sebe" u utakmicama protiv Dinama.

Zbog toga ove sezone nosi dres Dinama!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.