Vladimir Koman na listi riječkih želja, mađarski reprezentativac blizu Rujevice

Srijeda, 23. prosinca 2015. 11:36 Napisao  I. V.

Mađarski reprezentativac (26) prema igračkom profilu odgovara nasušnim potrebama momčadi, riječ je o napadački orijentiranom veznom igraču


Vladimir Koman nalazi se visoko na listi mogućih pojačanja Rijeke. Mađarski reprezentativac (26) prema igračkom profilu odgovara nasušnim potrebama momčadi, riječ je o napadački orijentiranom veznom igraču koji bi trebao zamijeniti Moisesa. Brazilac je otišao u Palmeiras i ostavio iz sebe upražnjeno mjesto jedinog veznog igrača koji osjeća potrebu pojaviti se u završnici napada.

Koman je igrač u naponu snage, ima bogato internacionalno iskustvo. U Sampdoriju je otišao kao vrlo daroviti 16-godišnjak, prije posudbi odigrao je 35 utakmica u Seriji A. Kraće vrijeme nosio je dresove Monaca i Krasnodara, redom klubova višeg europskog ranga od Rijeke.

Zadnju sezonu proveo je u mađarskom DVTK-u (Diósgyőr-Vasgyári Testgyakorlók Köre) i što je najvažnije, dolazi kao slobodan igrač. Ako dođe...

Prema neslužbenim informacijama, Komanovi prohtjevi kreću se u zadanim riječkim okvirima. To znači da bi godišnje zarađivao nešto manje od 200.000 eura. Bez dodatnih bonusa!

Ukratko, prema igračkim referencama Koman se doima kao pojačanje iako na kraju svakog transfera jedino mjerilo vrijednosti (p)ostane teren.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.