Vjekoslav Lokica: Svi bi htjeli igrati lepršavo poput Barcelone ili Bayerna

Petak, 09. rujna 2016. 17:40 Napisao/la  Ivan Jelić

U Puli su doveli novog trenera, nije to ekipa kakva je bila prije, kaže Lokica


Nogometaši RNK Splita u subotu od 17 sati igraju susret 8. kola MaxTV 1. HNL protiv Istre na Parku mladeži. Evo što je uoči tog dvoboja kazao trener 'crvenih' Vjekoslav Lokica:

- Očekivanja su uvijek ista. Činjenica je da pobjede nema, ali da i ne igramo loše. Nitko nas nije nadigrao. Za sada je pozicija na tablica dobra, bez obzira na veća očekivanja. Pitanje je jeli to bilo očekivana. U Puli su doveli novog trenera, nije to ekipa kakva je bila prije. Napadački dio je dobar i brz. Oni su u u sličnom problemu kao mi, dugom nizu bez pobjede. Protiv Cibalije su bili odlični, ali nisu pobijedili. Postoji nešto u vezi s psihom, strahom. Imaju Gržana, Stepčića, kojeg dobro poznajem, u bloku imaju Parackog, doveli su i Miloša iz Spezije. Dosta su agresivni, morat ćemo odgovoriti na isti način, kaže Lokica.

U njegovom sastavu neće biti nekolicine igrača...

- Nedostaje Grubišić, Vidović, Ivan Jukić, Jakić, Merajić, Topić, Bakaj je pod znakom upitnika. Protiv Istre će najvjerojatnije debitirati Dupovac. Naša realizacija nije bila na nivou kojem bi trebala biti.   ali igraš onako kako ti roster to dozvoljava, smatra Lokica.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.