Viktor Orban u dresu Osijeka, osječki klub darovao mađarskog premijera

Ponedjeljak, 05. rujna 2016. 18:24 Napisao/la  SC

Nogometaši Osijeka  boravili u Felcsútu, rodnom Orbanovu mjestu


Nogometaši Osijeka tijekom boravka u Mađarskoj upoznali su mađarskog premijera Viktora Orbana, koji je na dar dobio dres Osijeka sa svojim prezimenom.

Osijek je obravio u Felcsútu, rodnom Orbanovu mjestu, čelnik  kojega je većinski vlasnik Osijeka Lorinc Mészáros. Inače, Mészáros je prisni Orbanov suradnik kojega je biznis naglo krenuo kada je Orban postao premijer.

Nije ga krenulo samo u građevinskom biznisu! Mészáros je u malenom Felcsútu izgradio novi stadion na kojemu igra prvoligaš Puskás Akadémia protiv kojega su Osječani odigrali prijateljsku utakmicu.

Ukratko, Orban je veliki ljubitelj nogometa kojega je aktivno igrao dok se bavio politikom. Odnedavno je postao ljubitelj osječkog nogometa.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.