Varaždinu skinuta suspenzija i u subotu popodne igrat će protiv Istre 1961

Subota, 03. ožujka 2012. 12:09 Napisao  Marko Babić

Boris Solomun, predsjednik Varaždina, uspio je na kraju pronaći potreban iznos da zadovolji vjerovnike koji su povukli zahtjev za suspenzijom i Varaždinci su krenuli put Pule

Nogometaši Varaždina ipak su otputovali za Pulu gdje će u subotu odigrati utakmicu Prve HNL protiv Istre 1961 nakon što je uprava kluba uspjela dogovoriti otplatu duga s bivšim igračem Milanom Pavličićem kojem je klub ostao dužan milijun i dvjesto kuna.

Situacija u subotu ujutro je bila takva da su igrači Varaždina čekali preko sat vremena u autobusu da dođe vijest je li klub uspio ishodovati da se ukine suspenzija. Boris Solomun, predsjednik Varaždina, uspio je na kraju pronaći potreban iznos da zadovolji vjerovnike koji su povukli zahtjev za suspenzijom i Varaždinci su krenuli put Pule.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.