TOMISLAV SVETINA

To se događa samo u Splitu

Nedjelja, 22. listopada 2017. 13:41 Napisao/la  SC

Petorica čelnika  dobili prekršajne prijave

Tomislav Svetina
Tomislav Svetina



U policiji su bili do 1 sat u noći, Dinamov direktor Svetina bio je samo žrtva, a kazne prijete trojici članova uprave Hajduka i dvojici Dinama

Petorica čelnica Hajduka i Dinama  nakon incidenta u loži završili na obavijesnom razgovoru u policiji i dobili prekršajne prijave.
 
Svi su pušteni  iz policije oko jedan sat poslije ponoći.

Prekršajne prijave dobili su predsjednik Hajduka Ivan Kos, sportski direktor Mario Branco i član NO Marko Erceg.

Iz Dinama su prekršajne prijave zaradili financijski direktor Matej Škegro i direktor za sigurnost Krešimir Antolić.

 - Nismo ni komentirali penal koji je sviran za Hajduk. Nakon što su izjednačili, Branco mi se unio u lice. Između nas je sjedio Saša Bjelanović. Nije bilo nikakvih udaraca, na kraju se doista nije dogodilo ništa veliko. Ovo se u loži u Maksimiru ne može dogoditi. Takve se stvari očito događaju samo u Splitu. To se dogodilo sa Zdravkom Mamićem, taj su incident pokušali opravdati. Zatim je napadnut i predsjednik Rijeke Mišković, a sad se dogodilo i ovo. Sve se jasno vidi na policijskim snimkama. Nadam se samo da ta snimka neće nestati na putu od policije do prekršajnog suda, rekao je Svetina.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.