Tomislav Ivković: Nismo učinili ništa od onoga što smo se dogovorili, znali smo kako Rijeka igra

Srijeda, 11. veljače 2015. 21:54 Napisao/la  I. V.

 Moram čestitati igračima na ovakvoj pobjedi protiv momčadi kakva je Lokomotiva, kaže Kek


Tomislav Ivković naviknuo je na Kantridi primati obilate porcije golova, trener Lokomotive ne ostavlja dojam nezadovoljnog čovjeka:

- Čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi, pokazala je ono što smo očekivali. Nismo zatvarali bokove, nismo pazili na igrače koji su ulazili iz drugog plana, nismo stajali kod igrača koji su odigravali... Nismo učinili ništa od onoga što smo se dogovorili, znali smo kako Rijeka igra. Dva bočna igrača stalno su nam ulazila u slobodan prostor, posebice Tomečak. Imala je Rijeka i malo sreće, ali sreću treba znati izazvati. Šteta što smo primili četvrti pogodak, ni sam ne znam kako, rekao je Tomislav Ivković.

Matjaž Kek prvi put je u natjecateljskoj utakmici vidio kako na terenu djeluju novi igrači:

- Iskazali su igrači veliku želju i agresivnost, što je publika prepoznala. Moram im čestitati na ovakvoj pobjedi protiv momčadi kakva je Lokomotiva, iako nam je u pojedinim dijelovima igre nedostajalo malo više pameti, kazao je Matjaž Kek.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.