Tin Sušić, nećak legendarnog Safeta Sušića, potpisao četverogodišnji ugovor s Hajdukom

Petak, 15. lipnja 2012. 12:56 Napisao/la  I. J.

Sušić je zimus bio na probi na Poljudu, zadovoljivši ukus tadašnjeg trenera Krasimira Balakova, no nije ostao među "bijelima" jer su Splićani trebali platiti odštetu belgijskom Standardu 

Tin Sušić, sin nekadašnjeg igrača Sarajeva, Crvene zvezde i belgijskog Standarda, te nećak legendarnog Safeta Sušića, potpisao je četverogodišnji ugovor sa Hajdukom. Sušić je zimus bio na probi na Poljudu, zadovoljivši ukus tadašnjeg trenera Krasimira Balakova, no nije ostao među "bijelima" jer su Splićani trebali platiti obeštećenje belgijskom Standardu čiji je bio član. Sada mu je istekao ugovor i on je kao slobodan igrač potpisao ugovor na četiri godine sa Hajdukom.

Splićani će od 22. lipnja do 4. srpnja otići na pripreme u Njemačku. Dio troškova priprema u iznosu od 25.000 tisuća eura trebaju platiti sami dok će 30.000 tisuća eura troškova podmiriti sponzori.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.