STIGLA KAZNA

Iveša suspendiran do kraja sezone

Srijeda, 02. svibnja 2018. 18:33 Napisao/la  SC

Iveša kažnjen zbog nasrtaja na suca

Vanja Iveša
Vanja Iveša

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer donio je odluke o kaznama zbog nesportskog ponašanja na utakmici 32. kola  u Puli.

Evo kazni:

Vanja Iveša (Istra 1961) zbog nesportskog ponašanja i nasrtaja na suca po završetku utakmice Istra 1961 - Inter Zaprešić kažnjen je s četiri utakmice zabrane igranja i novčanom kaznom od 5.000 kuna.

Pomoćni trener NK Istra 1961 Nenad Basta koji je udaljen s klupe na istoj utakmici u 88. minuti zbog vrijeđanja sudaca kažnjen je s četiri utakmice zabrane obavljanja funkcije.

Trener momčadi NK Istra 1961 Darko Raić Sudar kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna zbog nesportskog ponašanja prema sucima po završetku utakmice Istra 1961-Inter Zaprešić.

Zbog propusta u organizaciji utakmice Istra 1961-Inter Z. pri čemu su u teren za igru i službene prostorije ušle osobe bez akreditacije, NK Istra 1961 mora platiti kaznu od 8.000 kuna.

NK Istra 1961 mora platiti i kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja kažnjivog po članku 54. DP HNS-a (4 žuta kartona u udaljenje pomoćnog trenera).

Posjetimo, sudac Tihomir Pejin dosudio je kazneni udarac koji je odlučio pobjednika zbog čega su igrači Istre izgubili kontrolu,  a prednjačio je iskusni Vanja Iveša koji je skrivio kazneni udarac, a da ne zna kako.

Iveša je time protiv Intera odigrao zadnju utakmicu za Istru 1961 ove sezone.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.