Stanko Mršić: Kek ima sreću što nisam na klupi Splita ili neke druge momčadi

Subota, 15. travnja 2017. 13:27 Napisao/la  SC

Lako je moguće da Dinamo dobije sve utakmice do te posljednje, a da se Rijeka negdje posklizne, kaže Mršić


Stanko Mršić ovako je najavio utakmicu između Rijeke i Splita:

- Evo, čekam novi angažman. Matjaž ima sreću da ja više nisam na klupi Splita i neke momčadi u HNL-u, rekao je Mršić, koji je u rujnu kao trener  Cibalije s Rijekom odigrao 0:0 u Vinkovcima.

Inače, Mršić je kao trener Splita jednom pobijedio Rijeku i jednom odigrao neodlučeno. Davno je to bilo, Split u posljednjih 13 utakmica nije uspio pobijediti Rijeku, koja ove sezone igra najbolji nogomet u HNL-u:

- Riječani sami odlučuju o sebi, ali nikako ne smiju zaspati. Imaju četiri boda prednosti, ali i mnogo teških utakmica do derbija u posljednjem kolu u Maksimiru. Lako je moguće da Dinamo dobije sve utakmice do te posljednje, a da se Rijeka negdje posklizne. Bit će to sigurno dramatično sve do posljednjega kola. Utakmica na Rujevici između Rijeke i Dinama bila je baš onakva kakvu sam očekivao. Rijeka ima prednost u tome što je ipak uigranija momčad. Dinamo bi htio profilirati mlade igrače, a istodobno bi htio rezultate. Nije to nimalo lako napraviti, rekao je Mršić za 24sata.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.