SPLIT - RIJEKA Ivan Pešić: Filip Bradarić nosi igru Rijeke, razvio se u klasnog igrača

Subota, 10. prosinca 2016. 10:43 Napisao/la  Ivan Jelić

Nije lako pronaći malo svjetla na kraju tunela, ali ne dvojim da ćemo dati svoj maksimum protiv Rijeke, kaže Pešić


 Dvoboj Splita i Rijeke, koji se u nedjelju igra u Parku mladeži, podjednako je važan za obje momčadi. Za Split u borbi za  prvoligaški život, za Rijeku u borbi za osvajanjem prve titule prvaka od kako se igra hrvatska liga.
 
 Momčad  Matjaža Keka je apsolutni favorit. U dvije do sada odigrane prvenstvene utakmice bili su bolji (3:0) u Parku mladeži, na svom travnjak pobijedili su 2:0.

- Ne treba previše trošiti riječi kada je u pitanju Rijeka. Sam pogled na tablicu sve najbolje oslikava. Riječani su uvjerljivo najbolja momčad, gotovo da ih ne može pobijediti. Iako još ima dosta utakmica do kraja prvenstva, mislim da im teško Dinamo može uzeti toliko priželjkivanu titulu prvaka. Po onome što prezentiraju od početka sezone zaslužuju osvojiti titulu prvaka, govori napadač Splita Ivan Pešić, koji je izdvojio sljedeće:
 
- Filip Bradarić nosi cijelu igru Rijeke. Osobno ga poznajem, razvio se u klasnog igrača. Meni se posebno dopada desni bočni Ristovski, koji stalno pritišće protivničku obranu, ima sjajni tajmnig za ubaciti se u prazan prostor iza obrane suparnika. Tu su Vešović, koji igra svoju najbolju sezone, Gorgon koji ne može igrati zbog kazne, Gavranović... Najveće i najugodnije iznenađenje je Franko Andrijašević. Hajduk je upravo na Bradarić, Andrijaševiću i Elezu pokazao kako malo cijeni svoje igrače. Ali najjače oružje Riječana je snažna momčad, smatra Pešić.

Split je u nezavidnoj poziciji:

- Iskreno, nije lako pronaći malo svjetla na kraju tunela. Ne dvojim da ćemo dati svoj maksimum protiv Rijeke, a koliko će on biti dostatan za možebitni pozitivan rezultat, vidjeti ćemo na kraju utakmice, zaključio je Pešić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.