SPLIT PRED BANKROTOM Vjekoslav Lokica: Imat ćemo dovoljan broj igrača za utakmicu u Osijeku

Subota, 17. rujna 2016. 14:01 Napisao/la  Ivan Jelić

Nije lako raditi u ovakvim uvjetima, kaže Lokica. Split 17 utakmica ne zna pobjedu

Bankrot "visi" nad RNK-om Split! Stručni stožer, aktualni ali i bivši, igrači, zaposlenici već mjesecima nisu dobili plaću.

Vlasnici kluba braća Slaven i Jozo Žužul duguju im 8-9 plaća. Unatoč teškoj, gotovo bezizlaznoj situaciji, momci iz Parka mladeži se ne predaju. Igraju u sklopu svojih mogućnosti, no igračka kvaliteta je jako skromna:

- Nije lako raditi u ovakvim uvjetima, kada igračima kasni plaća, no unatoč tome zadovoljan sam njihovim radom i angažmanom na trenizima, kazao je trener Lokica.

Bankrot kluba čini se sve je izgledniji, hoćete li imati dovoljan broj igrača za sraz u Gradskom vrtu?

- Što se tiče igračkog kadra imat ćemo dovoljan broj igrača za utakmicu. Nažalost, zbog crvenog kartona ne možemo računati na Dupovca, a zbog tri žuta kartona pravo nastuap nemaju Obšivač i Chvedukas.

Osiječani su najugodnije iznenađenje dosadađnjeg tijeka prvenstva?

- Čim su se Osječani riješili financijskih problema, koji su ih mučili minulih sezona, i dobili kvalitetnog sponozora, doveli su nekolicinu iskusnih igrača što se odmah odrazilo na njihovoj igri i rezultatima. Uostalom, u prošlom kolu su pobijedili Dinamo na maksimisrkom travnjaku. Vodeća Rijeka im bježi samo jedan bod. Što više reći?

Čemu se možete nadati nakon što 17 prvenstvenih susreta za redom ne znate za pobjedu?

- Osijek je favorit, no unatoč tome mi dolazimo po pozitivan rezultat. Igramo bolje u gostima, vrijeme je da prekinemo taj neugodan rezultatski i bodovni niz, poručio je Lokica, koji je u sezoni 2001/02.godine bio trener Osijeka.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.