MAXtv PRVA LIGA

Split ispao iz lige, Akrapović ispao primitivac

Subota, 27. svibnja 2017. 00:28 Napisao/la  Ivan Jelić

Sad već bivši trener Splita izvrijeđao službenog spikera

Split je ispao iz lige nakon zadnje utakmice u prvenstvu, a trener Bruno Akrapović ponašao se nakon utakmice tako da je ispao rijetko viđeni primitivac:

- Volim direktno govoriti. Bili smo bolji protivnik dok retardirani debil (službeni spiker, op. a.) nije objavio rezultat u Vinkovcima, da je Cibalia izjednačila. Tada je palo u vodu sve što sam radio na motivaciji igrača, rekao je Akrapović kojega su upozorili da spiker stoji pokraj njega:

- Vi ste taj debil? Ostajem pri izrečenom, a mogu tvrdnje i dodatno pojasniti...

- Ne treba, vaše riječi govore o vašoj kulturi, uzvratio mu je spiker.

Nastavio je Akrapović prozivati igrače, upravu...

- Čestitke onima koji su dali sve od sebe, a ona šestorica koja su isfolirala da su ozlijeđeni... Znaju oni dobro o kome pričam, ostavili su suigrače na cjedilu. Neću ih imenovati, rekao sam im to u lice. Nisam ih otjerao jer nada umire zadnja, nadao sam se da će mi ti igrači pomoći, pa ih nisam udaljavao iz momčadi. Mojim dolaskom sve je krenulo u pozitivnom smjeru, ali bio sam na rubu da sve pošaljem u p**** materinu. Pa gdje je financijska injekcija? Zamislite da 17 mjeseci neki igrači nisu primili plaću. Fantastično sam zadovoljan odrađenim poslom,  pogotovo s obzirom na uvjete u kojima sam se našao. Nisam više trener Splita. Ugovor mi je istekao. Idem u Njemačku, radujem se susretu s obitelji... Koliko je moje krivice u svemu ovome? Nula, kazao je Akrapović.

Na pitanje sumnja li da je utakmica Cibalije i Osijeka bila namještena, Akrapović je kazao:

- Ne vjerujem da je namještana, ne sumnjam u ovaj sport. Svi ti momci se bave sportom i žive od toga.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.