Igor Bišćan: Ništa ne može umanjiti činjenicu da sam ponosan na dečke

Petak, 14. prosinca 2018. 11:15 Napisao/la  SC

Naravno da bi bila šteta da pokvarimo taj dojam prije stanke. Nogomet je nepredvidljiv, tko zna što se može dogoditi, kaže trener Rijeke uoči zadnje utakmice ove godine

Igor Bišćan
Igor Bišćan

 

Nogometaši Rijeke u subotu igraju zadnju utakmicu ove kalendarske godine, od 17.30 sati počinje utakmica u Koprivnici:

- Igramo protiv protivnika koji je u svim zadnjim utakmicama odigrao jako disciplinirano i tvrdo, ni u jednoj od tih utakmica nisu bili nadigrani tako da je protivnik dominirao. To je upozorenje za nas, svjesni smo što moramo uraditi ako želimo pobijediti na nezgodnom terenu u nenogometnim uvjetima. Najavljuje se velika hladnoća, čeka nas težak zadatak. Pokazali su više nego što imaju bodova, dobro je da smo toga svjesni. Nećemo se osvrtati na njihovu poziciju na ljestvici nego na ono što su pokazali, kaže trener Rijeke Igor Bišćan uoči utakmice protiv Slavena Belupa.

Kada je Bišćan postao trener počela je pozitivna serija, Rijeka ima priliku polusezonu završiti na drugom mjestu:

- Da mi je netko prije nego što sam preuzeo momčad ponudio ovoliki broj pobjeda i da mi je oduzeo tri boda u zadnjoj utakmici, ja bih to odmah prihvatio. Ništa što se dogodi u zadnjoj utakmici ne može umanjiti činjenicu da sam jako sretan i ponosan na dečke. U razdoblju od zadnjih devet utakmica bili smo jako dobri. Naravno da bi bila šteta da pokvarimo taj dojam prije stanke. Nogomet je nepredvidljiv, tko zna što se može dogoditi, ali ako budemo imali pristup kao do sada, bit ću pnosan na svoje dečke. Bodovi se zbrajaju. Ako se izgube, nigdje ih više ne možeš nadoknaditi. Pokušat ćemo biti najviše što možemo na ljestvici, tri boda u subotnjoj utakmici isto vrijede kao svaka druga tri boda, to je najbitnije, zaključuje Bišćan.

Odmah nakon utakmice igrači su slobodni, zimski odmor traje do početka siječnja.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.