Siniša Sesar: Kod drugog penala za Rijeku prije bih posumnjao na simuliranje

Ponedjeljak, 28. studenog 2016. 18:15 Napisao/la  SC

Što se tiče penala, prvi nije dvojben, dok kod drugog već nisam siguran, kaž v. d. trenera Cibalije


Rijeka je pobijedila (2:0) Cibaliju pogocima iz dvaju kaznenih udaraca, oba je iznudio Matei. Prvi je skrivio Zgrablić, drugi Karačić.

- Ne znam koliko sam puta ponovio da u šesnaestercu nema uklizavanja bez obzira na situaciju. Ali očito ne uče na pogreškama. Što se tiče penala, prvi nije dvojben, dok kod drugog već nisam siguran. Čak bih prije posumnjao na simuliranje i prekršaj na našem igraču. No, sudac je dosudio i tu se ništa ne može. Drugo poluvrijeme izgledali smo mnogo bolje, odigrali smo baš kako sam priželjkivao, čvrsti u bloku, blizu igračima i brzo otvaranje prema golu Rijeke. Imali smo opet nekoliko lijepih prilika, ali nismo dobro reagirali, kaže v. d. trenera Cibalije Siniša Sesar.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.