Sergej Jakirović: Pripremit ćemo se najbolje što možemo za PAOK

Petak, 23. veljače 2024. 14:19 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović
Sergej Jakirović

Trener Dinama Sergej Jakirović komentirao je ždrijeb i utakmicu s PAOK-om u osmini finala Konferencijske lige. Dinamo se s grčkim klubom zadnji put susreo 2010. godine u skupini Europa lige. PAOK je pobijedio u oba susreta s 1:0.

- Kao što sam rekao, svejedno je i to su sve jako dobre momčadi. Dobro ćemo izanalizirati i pokušat ćemo se najbolje pripremiti, i da odigramo dvije dobre utakmice da pokušamo proći. Prva utakmica je kući pred našim navijačima, što je dobro. Pokušat ćemo što bolje odigrati kako bismo stekli prednost pred uzvrat u Solunu. Pripremit ćemo se najbolje što možemo, znamo da je uzavrela atmosfera u Solunu, ali smatram da su naši igrači navikli igrati u takvom ambijentu, rekao je Jakirović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.