PRVENSTVO ZAVRŠILO?! Sergej Jakirović: Pitanje je samo kad ćemo i matematički doći do bodova koji bi nam osigurali naslov prvaka, sami odlučujemo o svojoj sudbini!

Subota, 11. svibnja 2024. 10:17 Napisao/la  SC

Rijeka i Dinamo igraju dvije utakmice finala kupa: 15. svibnja igra se u Maksimiru (19), 22. svibnja igra se na Rujevici (18)

Sergej Jakirović
Sergej Jakirović Foto: GNKDinamo

Sergej Jakirović u subotu protiv Osijeka igra u najjačem sastavu bez obzira na prvu finalnu utakmicu protiv Rijeke u srijedu:

– Nećemo nikoga odmarati, igrat ćemo u najjačem sastavu, svi koji su na dispoziciji. Sigurno je da će izostati Sandro Kulenović zbog žutih kartona, kazao je Jakirović.

Momčad Dinama dignula je tonus u završnici sezone:

– Kad smo ispali iz Europe, a to nije bilo nimalo ugodno, dobili smo više mogućnosti u trenažnom procesu. Pripremamo se u normalnom mikro-ciklusu od sedam dana, to nam omogućuje da puno više radimo na nekim stvarima. Prije toga, u onakvom gustom rasporedu, trenažni proces nije postojao. U međuvremenu smo uhvatili zamah, a i prije toga sam rekao da će nam ključne biti četiri utakmice u gostima. To smo uspješno apsolvirali, osvojili bodove i sami odlučujemo o svojoj sudbini. Pitanje je samo kad ćemo i matematički doći do bodova koji bi nam osigurali naslov prvaka, poručio je Jakirović.

Rijeka i Dinamo do kraja sezone igraju dvije utakmice finala kupa: 15. svibnja igra se u Maksimiru (19), 22. svibnja igra se na Rujevici (18). 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.