Samir Toplak, trener Intera: U ovom trenutku Rijeka igra savršeno, ali opet imam ideju

Subota, 22. listopada 2016. 12:16 Napisao/la  SC

Rijeka igra tako funkcionalan presing koji Dinamo nije igrao u zadnjih pet godina i kad je apsolutno dominirao prvenstvom, kaže Toplak


Inter u nedjelju (17) igra protiv Rijeka na Rujevici, što je momčadi Samira Toplaka uvod u seriju utakmica protiv vodećih momčadi (Rijeka, Dinamo, Lokomotiva), a nakon utakmice protiv Rijeke igra i kup-utakmicu protiv Cibalije. Ukratko, predstojeći tjedan nije baš obećavajući:

- Nismo u panici i ne pratimo vrh, nas zaokuplja stanje na začelju. S ove pozicije pogled je sasvim dobar. Ako nas čeka pakao, što bi rekli Cibalia i Split. Njih čeka i međusobni dvoboj, a oni nas uglavnom zanimaju. Premda nas Slaven pobjedom u Splitu nad Splitom u idućem kolu može prestići, takav ishod bio bi nam draži jer bi Split ostao još čvršće prikovan za dno, kaže Toplak za sportnews.hr.

U nedjelju Inter igra na Rujevici, gdje Rijeka ove sezone nije izgubila ni bod:

- U ovom trenutku Rijeka igra savršeno. Igra tako funkcionalan presing koji Dinamo nije igrao u zadnjih pet godina i kad je apsolutno dominirao prvenstvom. Ali su naše činjenice ovakve: u zadnjih pet utakmica samo smo jednu izgubili. Mi smo u nekom smilu za Rijeku crna mačka. Opet imam ideju, zaključuje Toplak

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.