ROBERT RUBČIĆ, TRENER ISTRE

Rijeka je jača, ne mogu ništa zamjeriti igračima

Subota, 28. studenog 2015. 22:47 Napisao/la  I. V.

Zadovoljan sam jer smo pobijedili, a od pobjeda se živi, kazao je trener Riječana Matjaž Kek.


Matjaž Kek mora biti zadovoljan stabilnošću i snagom momčadi, koja se očituje u središnjem bloku. Istra tijekom cijele utakmice praktično nije ozbiljno ni zaprijetila:

- Radnička pobjeda! Propustili smo u prvom poluvremenu realizirati nekoliko prilika, a onda uvijek rezultat visi iako nam Istra praktično nije došla do gola. Zadržali smo vodeću poziciju, svaka nam je utakmica sada teška, moramo se znati othrvati... Bilo je u pojedinim trenucima izraženo malo više emocija, neki su se pojedinci možda malo više željeli istaknuti. Zadovoljan sam jer smo pobijedili, a od pobjeda se živi, kazao je Kek.

Robert Rubčić neće po dobru pamtiti prvi dolazak na Rujevicu:

- Izgubili smo utakmicu od bolje momčadi, ostali smo dužni našim navijačima. Rijeka je bila bolja u sredini terena, bili su agresivniji, nisu nam dali prostora, nismo imali šanse. U drugom smo dijelu stajali predaleko od igrača. Rijeka je jednostavna bila jača, nismo imali rješenje prema naprijed. Ne mogu ništa zamjeriti igračima, dali su sve od sebe, kazao je Rubčić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.