ROBERT PROSINEČKI

Rijeka je sve uzburkala, Dinamo ipak bolji

Ponedjeljak, 16. studenog 2015. 19:55 Napisao/la  SC

Protiv sam bojkota. Ali narod nije blesav, narod vidi, osjeća i zna, kaže Prosinečki

Robert Prosinečki odradio je iznad očekivanja svoj posao na klupi Azerbejdžana, kvalifikacije za završio puno bolje nego što je Berti Vogts počeo. U stanci između dva kvalifikacijska ciklusa Prosinečki oako vidi trenutačnu situaciju u našem nogometu:

- Da nam je netko rekao da će se jednom na ulici, u kafićima, a tako razmišljaju moji prijatelji, dogoditi da želimo bojkot naše reprezentacije, ne bih mu vjerovao. Bio sam član generacije koja je stvarala kult ove reprezentacije koji i sam dolazi na okupljanja s velikom strašću, a kada bismo igrali kod kuće, na popriličnom papiru pisala su imena ljudi koji žele nabaviti ulaznicu. Netko za takvo što mora odgovarati. Protiv sam bojkota. Ali narod nije blesav, narod vidi, osjeća i zna. Vidi kako se radi i što se događa u nogometu i oko njega posljednjih godina. Dinamo nema publiku! Reprezentacija nema publiku! Poljud i Rujevica ove su sezone bili rasprodani više puta. Dakle, teško da se više može lagati narod, kaže Prosinečki za Večernji list.

Rijeka je vodeća u HNL-u, Dinamo ne igra dobro u prvenstvu:

- Rijeka je sve uzburkala, dobili su dva derbija zaredom, Kek se potvrđuje kao strateg koji ima konstantu. Hajduk je isto bolji, ali ne mogu biti protiv Dinama. Uz to ipak modri imaju najbolju momčad, a ni logistiku ne treba podcijeniti, zaključuje Prosinečki.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.