Robert Prosinečki postao trener Rudeša, preuzeo prvu hrvatsku momčad u trenerskoj karijeri

Srijeda, 07. lipnja 2023. 14:37 Napisao/la  SC

Iako sam rekao da ne bi radio u hrvatskom nogometu, ipak sam prihvatio ovaj izazov, kaže novi trener Rudeša

Robert Prosinečki postao trener Rudeša, preuzeo prvu hrvatsku momčad u trenerskoj karijeri
Foto: NKRudeš/Facebook

Robert Prosinečki novi je trener novog prvoligaša Rudeša!

Predsjednik Rudeša Josip Šimunić uspio je privoliti nekadašnjega suigrača iz reprezentacije i jednog od najvećih hrvatskih nogometaša svih vremena da prvi put u trenerskoj karijeri počne raditi u jednom hrvatskom klubu.

- Što reći kada takvo ime dovedeš u klub! Sretan sam što ću s Robijem biti u ovom projektu, puno je posla pred nama, ali ovdje smo zbog iste ljubavi, prema nogometu ali i Rudešu. Nema ovdje govora o nikakvim financijama, već samo o emociji, kazao je sportski direktor Rudeša Silvio Marić, također bivši suigrač novog trenera.

- Iako sam rekao da ne bi radio u hrvatskom nogometu, ipak sam prihvatio ovaj izazov. Ovo mi se čini kao izuzetno pozitivna priča. Osim toga, volim izazove. Vjerujem da ćemo igrat lijep i dobar nogomet. Zato nećemo puno pričati, već ćemo od prvog dana krenuti punom snagom. I dat ćemo sve od sebe da razveselimo sve ove ljude u i oko kluba, poručio je nakon potpisivanja ugovora Robert Prosinečki.

Prosinečki će raditi zajedno s dugodišnjim pomoćnikom Gordanom Ciprićem.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.