Robert Prosinečki na službenom predstavljanju nije izbjegnuo pitanje o Marku Livaji

Petak, 09. lipnja 2023. 12:08 Napisao/la  SC
Robert Prosinečki na službenom predstavljanju nije izbjegnuo pitanje o Marku Livaji

Robert Prosinečki službeno je predstavljen kao novi trener Rudeša, tijekom prvoga obraćanja novinarima kao trener novog prvoligaša nije mogao izbjeći pitanje o Marku Livaji:

- Bilo bi najgore optužiti samo Livaju. Sigurno da je i on dio problema, jer se ponašao kako nije adekvatno jednom reprezentativcu. Livaja je jedan od najboljih igrača u HNL-u, što je i Dalić prepoznao. Dogodilo se to što se dogodilo, sada treba smiriti "loptu". Trebamo više pričati o Nizozemcima, a ne o Livaji, kazao je Prosinečki.

Što se tiče nove sezone, Prosinečki prvi put u karijeri vodi jednu hrvatsku momčad:

- Već sada u momčadi imamo zanimljivih i interesantnih igrača, ali morat ćemo se pojačati. Siguran sam kako će igrači prepoznati Rudeš kao jednu ozbiljnu priču. Dobro sam upoznat s snagom HNL-a i igračima. Imao sam vremena pa sam pozorno pratio naš nogomet. Očekuje nas puno posla, rekao je Prosinečki.

- Ne mogu vam opisati koliko sam sretan što je Prosinečki stigao u naš klub. Robija ne treba previše predstavljati. Svi znate kakav je bio igrač, no on je i vrhunski trener i gospodin, kazao je predsjednik Rudeša Josip Šimunić, nekadašnji suigrač Roberta Prosinečkog iz reprezentacije

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.