RIJEKA - SPLIT Goran Sablić: Dobro smo pripremljeni, ne bojimo se ni Keka, ni Rijeke!

Subota, 07. studenog 2015. 12:43 Napisao/la  Ivan Jelić

Mi uvijek imamo isti pristup, Rijeka je favorit, međutim trebat će se dobro potruditi da bi to opravdali, kaže trener Splita


Nogometaši Splita u nedjelju od 19 sati igrati protiv Rijeke na Rujevici susret 16. kola MaxTV 1. HNL. Evo što je uoči tog dvoboja kazao trener Goran Sablić:

- Jako teško i zahtjevno gostovanje, protiv momčadi koja je zasluženo na prvom mjestu. Idemo s očekivanjima da ćemo dati ono svoje najbolje što imamo, iza nas je uspješan niz, imamo dovoljno samopouzdanja, čeka nas goropadan domaćin. Mi uvijek imamo isti pristup, Rijeka je favorit, međutim trebat će se dobro potruditi da bi to opravdali. Veselim se rasprodanoj Rujevici i idemo odigrati pravu utakmicu. Mi ćemo igrati našu igru, dobar i kvalitetan blok u fazi obrane, ali i mi želimo nešto kreirati i stvarati šanse, nije rješenje da se samo branimo, imamo mi dovoljno kvalitete. Bez obzira na izostanke, imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača. Ne kukamo i ne žalimo, kaže Sablić.

Biste li bili zadovoljini s bodom?

- Naravno da bi mi bilo dovoljno, Rijeka je stabilan klub, imaju širok kadar, međutim nisu nepobjediva momčad. Mi nemamo preveliki imperativ i u ambijentu pune Rujevice je svima gušt igrati, rekao je Sablić prije nego što je prokomentirao taktički okršaj s Matjažom Kekom.

- Mogu samo kazati ono što i većina ljudi, Kek je kvalitetan stručnjak, možda nekakva referentna točka za sve trenere u Hrvatskoj. Znamo kako oni igraju, dobro smo pripremljeni, ali ne bojimo se ni Keka, ni Rijeke.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.