Nenad Bjelica: Neće biti velikih iznenađenja, ni danas, ni u finalu Kupa

Subota, 11. svibnja 2019. 15:04 Napisao/la  SC

Rijeka i mi smo u dobroj formi, vjerujem da će se na Rujevici igrati dobra utakmica, kaže trener Dinama uoči derbija 33. kola

Zoran Kvržić i Dani Olmo
Zoran Kvržić i Dani Olmo Foto: www.hnkrijeka

Rijeka i Dinamo večeras (19) igraju derbi kola, utakmica dvije najbolje hrvatske momčadi više je prestižnog karaktera budući da je Dinamo davno osigurao titulu prvaka:

- Stalno ponavljam da je najveći motiv za naše igrače igrati za Dinamo, bez obzira na to kakva je situacija na ljestvici. Naravno da bi nam bilo puno lakše da imamo pun stadion, da je bolja atmosfera. Ali bez obzira na situaciju na ljestvici i na tribinama, igrači iz utakmice u utakmicu pokazuju da su vrhunski profesionalci. Razmišljam samo o tome da moja momčad bude na najvišoj razini u ovoj utakmici, meni je važno da momčad pokaže sliku koju je pokazala protiv Lokomotive u većem dijelu utakmice. Ta prva utakmica na Rujevici, kada smo izgubili, bila je izjednačena s tim da smo mi možda imali zrelije prilike. Od svoje dvije šanse Rijeka je jednu zabila. To se događa, a Rijeka nas je nošena svojim navijačima uspjela pobijediti. Rijeka je dobra momčad koja može svakoga pobijediti, pa i Dinamo, kaže trener Dinama Nenad Bjelica. 

Dinamo će protiv Rijeke igrati na pobjedu što znači da nema skrivanja aduta uoči utakmice finala kupa 22. svibnja:

- Mi znamo sve igrače Rijeke, oni znaju sve naše igrače, tako da neće biti velikih iznenađenja, ni danas, a ni u finalu Kupa. Rijeka i mi smo u dobroj formi, vjerujem da će se na Rujevici igrati dobra utakmica. U defenzivnom su dijelu također dobri, dijele drugu poziciju po najmanjem broju primljenih pogodaka. U ovoj su sezoni zasluženo drugi na ljestvici. Sve to respektiramo, ali vjerujemo da možemo biti bolji, zaključuje Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.