Ricardo Moniz postao trener Slavena Belupa, novi stranac HNL-u

Ponedjeljak, 05. lipnja 2023. 10:01 Napisao/la  SC
Ricardo Moniz
Ricardo Moniz Foto: NKSlavenBelupo/Facebook

Slaven Belupo službeno ima novog trenera, Ricardo Moniz novi je strani trener u HNL-u.

Na svojoj stranici Slaven Belupo predstavio je novog trenera:

Bivši strateg austrijskog RB Salzburga s kojim je osvojio dvostruku krunu, mađarskog Ferencvarosa, engleskog Notts Countyja, slovačkog Trenčina, nizozemskog Eindhovena, poljske Lechije i ostalih od iduće će sezone voditi našu momčad!

- Velika mi je čast doći u Slaven Belupo, Koprivnicu i hrvatski nogomet. U karijeri sam trenirao igrače poput Olića, Petrića, Tomasova i Mancea pa znam što znači hrvatski mentalitet i kakav je pogled Hrvata prema nogomet. Tu su uvijek prisutni velika emocija i želja za napretkom što impresionira, a ja vjerujem da me isto čeka u Slaven Belupu. Svjestan sam da dolazim u klub koji nije favorit za najviše pozicije, ali to je ono što nas treba inspirirati i motivirati. Moramo imati veliku ambiciju i kroz rad na visokom nivou praviti korake prema naprijed. Jedva čekam da krenemo. Veselim se boravku u Koprivnici i vjerujem u zajednički uspjeh, izjavio je Moniz.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.